Dit recept is ongelooflijk eenvoudig (natuurlijk met N2O slagroomcapsules) en het is een geweldig hartig gerecht voor mensen die willen genieten van iets lekkers, maar niet veel tijd in de keuken willen doorbrengen. De bereiding duurt minder dan een half uur en is voldoende voor ongeveer 8-10 personen. Je kunt het ook tot 4 dagen in de koelkast bewaren zonder dat het bederft. Het distikstofmonoxidegas uit de lader voor distikstofmonoxide slagroom verlengt de houdbaarheid van de room, daarom moet je het voor opslag opladen.
Lijst van ingrediënten
250 g gewassen en schoongemaakte kippenlever
2 eetlepels boter
1 theelepel gehakte peterselie
Een halve theelepel peper
Zout
2 gehakte teentjes knoflook
100 ml dubbele room
23 Graham cracker of toastdriehoekjes
Zwarte bessenjam (optionele topping)
Gelekte kappertjes
Maak de hele kippenlevers schoon en zet ze opzij. Verhit een platte pan op middelhoog vuur en voeg de levers toe.
Dit recept is ongelooflijk eenvoudig (natuurlijk met de N2O slagroompatronen) en is een geweldige hartige maaltijd voor mensen die iets lekkers willen proeven, maar niet veel tijd in de keuken willen doorbrengen. Het kost minder dan een half uur om het voor te bereiden en is voldoende voor ongeveer 8-10 personen op graham crackers. Bovendien kan het tot 4 dagen in de koelkast worden bewaard zonder dat het bederft. In feite verlengt het stikstofoxidegas van de patroon de houdbaarheid, dus laad het op voordat je het opslaat.
Ingrediëntenlijst
250 gram gewassen en schoongemaakte kippenlever
2 eetlepels boter
1 theelepel fijngehakte peterselie
Een halve theelepel peper
Zout
2 teentjes fijngehakte knoflook
100 ml dubbele room
23 graham crackers of driehoekjes toast
Rode bessenjam (optionele topping)
Uitgelekte kappertjes
Maak de hele kippenlevers schoon en zet ze apart. Verhit een platte pan op middelhoog vuur en voeg de levers toe.