Producten voor atria calzone kebab (2)

Kippenleverpaté

Kippenleverpaté

Dit recept is ongelooflijk eenvoudig (natuurlijk met N2O slagroomcapsules) en het is een geweldig hartig gerecht voor mensen die willen genieten van iets lekkers, maar niet veel tijd in de keuken willen doorbrengen. De bereiding duurt minder dan een half uur en is voldoende voor ongeveer 8-10 personen. Je kunt het ook tot 4 dagen in de koelkast bewaren zonder dat het bederft. Het distikstofmonoxidegas uit de lader voor distikstofmonoxide slagroom verlengt de houdbaarheid van de room, daarom moet je het voor opslag opladen. Lijst van ingrediënten 250 g gewassen en schoongemaakte kippenlever 2 eetlepels boter 1 theelepel gehakte peterselie Een halve theelepel peper Zout 2 gehakte teentjes knoflook 100 ml dubbele room 23 Graham cracker of toastdriehoekjes Zwarte bessenjam (optionele topping) Gelekte kappertjes Maak de hele kippenlevers schoon en zet ze opzij. Verhit een platte pan op middelhoog vuur en voeg de levers toe.
Kippenleverpaté

Kippenleverpaté

Dit recept is ongelooflijk eenvoudig (natuurlijk met de N2O slagroompatronen) en is een geweldige hartige maaltijd voor mensen die iets lekkers willen proeven, maar niet veel tijd in de keuken willen doorbrengen. Het kost minder dan een half uur om het voor te bereiden en is voldoende voor ongeveer 8-10 personen op graham crackers. Bovendien kan het tot 4 dagen in de koelkast worden bewaard zonder dat het bederft. In feite verlengt het stikstofoxidegas van de patroon de houdbaarheid, dus laad het op voordat je het opslaat. Ingrediëntenlijst 250 gram gewassen en schoongemaakte kippenlever 2 eetlepels boter 1 theelepel fijngehakte peterselie Een halve theelepel peper Zout 2 teentjes fijngehakte knoflook 100 ml dubbele room 23 graham crackers of driehoekjes toast Rode bessenjam (optionele topping) Uitgelekte kappertjes Maak de hele kippenlevers schoon en zet ze apart. Verhit een platte pan op middelhoog vuur en voeg de levers toe.